skip meny bisexmärke regnbågsfärg
Index  - QuickIndex
»»Twitter ¤

 !!! Kan vara otäck
 «« Ny sida/Uppdaterad
 ¤ Uppdateras ofta

Jag - Om mig
Min Pappa
Mina Ord
- Dagbok
- Stomi !!!
- Texter
- Sex
- Hudvårdsrecept
- Akvarell
Mitt Hem
Om Hemsidan

E-mail - Gästbok

Endometrios
- Endo Fakta
- Endo Symptom
- Smärta - Smärtskala
- Endo Behandling
- Gynbesök
- Undersökningar
- Hur Ser DET ut? !!!
- Ordlista
- Litteratur
- Endo Länkar
- Tips!
- Skriva ut
- Zoladexbilder !!!
- Medical News ¤

FN - Förenta Nationerna

Hiv & Aids
- Historia
- Smittvägar
- Riskgrupper
- Riskbeteende
- Sjukdomen
- Behandling
- Förebyggande
- Skyddsåtgärder
- Sverige
- Ordförklaring
- Organisationer
- Andy, 24
- David, 26
- Källor
- Svepskäl
- Hiv/Aids News ¤
- FAQ om Hiv/Aids-sidan

Links
Loesje
Webdev News! ¤
WebTips ¤
VirusNews ¤

linje

w3c xhtml 1.0

Valid CSS 2.1!

linje

www.shenet.se

akvarell.se

funktionshinder.se

(h)järnkoll

www.aiai.se

Independent Living Institute (ILI)

fulldelaktighet.nu

typiskt svenskt

Amnesty International

nationella hjälplinjen

bris 116 111

bris vuxentelefon 077-150 50 50

1million4disability

surfalugnt

Tipsa polisen om Sexuella övergrepp mot barn-och barnpornografi

Donationsvecka

Copyright ©
Texter, dikter, en del bilder och design skapat av Morticia

Last update:
141206 15:20:51

Gått vilse? QuickIndex

 !!! Kan vara otäck
 «« Ny sida/Uppdaterad
 ¤ Uppdateras ofta

No Cookie

linje

linje

linje

Vädret Rinkeby

linje

vi gillar olika

UPP upp

linje  EuroProde-98

E u r o P r i d e  |  9 8

Lördagen den 18/7

PridePark öppnade porten 13:00. Bytte förköpsbiljetten mot en DogTag, sen var bara att njuta av alla människor. Det var lagom många. Väldigt många barn och hundar. Och gulliga bögar. Men det var väl väntat.

Gick runt bland utställarna bl.a. Efva Attling, QX, RFSL, BHUS, Homosexuella läkare, Posithiva gruppen, Miljöpartiet, centerpartiet, Homosexuella Socialdemokrater, några formgivare, EKHO (kristna/troende homo och bi).

Invigningsfesten med artister på scen. Homofobipriset tilldelades Pierre Schori!
Sammanfattning: Trevligt med kallt väder.

redribbon
linje

Söndagen den 19/7

Familjedag i PridePark. Men min familj är på annat håll. Men det var trevligt ändå. Ännu fler ungar och hundar...
Många fikade och barnen lekte i grusen i Tantolunden.

snurrig triangel
linje

Måndagen den 20/7

Magen stoppade besöket i Tantolunden. Typiskt!

Låg hemma på sängen och tjurade istället. Och tillbringade många timmar på toaletten. Hoppas jag mår bättre i morgon.

RainBowFlag
linje

Tisdagen den 21/7

Klockan är över halv fem. Väntar otåligt på Magisk Snövit och en kompis. Om 30 minuter måste vi åka till stan för att inte missa allt... och jag kan inte nå dom. Saknar deras mobilnummer...

Och just då ringer någon intensivt på dörrklockan... Gissa vem? En liten Anna...

Vi åkte nästan direkt till Tantolunden. Där var det Eurovision song contest celebration med Christer Björkman och Richard Herry, men Nanne Grönvall och Babs-Louise som gästartister!

Nostalgitrippar så man nästan blev hög. Underbar stämming, det märktes att Melodifestivalen är en stor upplevelse inom Homokulturen. Börar sjöng och dansade med som de inte gjort annat i hela sitt liv, i åldrarna 17-18 upp till 65-70! Hittade "min" Kim i parken med flickvän.

Tyvärr missade vi Nannes egen show, men var tvugna att äta. Det blev McDonalds på Hornsgatan... Sen gick vi tillbaka. Jag försökte hitta Kim men hon var som bortblåst. Jag ville veta om hon skulle på tjejfesten på torsdagen på Heaven. Vi åkte via Konsum på T-centralen hem.

En kvar, klibbig dag. Men så kulig!

rainbowroad
linje

Onsdagen den 22/7

Var på Chokladkoppen och fikade och tittade på en utsällning. Sen gick vi till stan, in i en bokhandel och sen Åhlens. Därefter var vi på Ekho och deltog i en Workshop om Homo/Bisexuell och troende.

Intressant men för kort stund. "Middag" på McDonalds idag igen... Sen till Parken. Stekande sol och klibbigt kvavt! Och ösregn... Duschen innan sängdags var underbar, precis som dagen!

linje

Torsdagen den 23/7

Johan sov hos oss i natt. Kunde inte låta han bo på gatan.
Vi åkte in till stan. Jag köpte en tunika på indiskan, en likadan som Anna har. Den är snygg och billig... nu är det rea, det var den inte när hon köpte sin. Sen åkte vi till Slussen för att ta en buss till Sofia Kyrka och skyddsrummet där inunder och utställningen Ecce Homo.

Vi hittade Sparris där inne... !!! Och han har träffat Stina & Carina. Det var bara han, Anna och jag som stannade och deltog i mässan, de andra åkte vidare mot nya äventyr (eller hem för att städa!) Mässan var fantastiskt! Den tog hårt i mig. Rörde mig starkt.

Tog oss via Sofia Kyrka och toalettbesök tillbaka till Slussen. Där vi åt på McDonalds igen... Sen tog vi bussen till SöderSjukhuset för föredraget "modern HIV-behandling". En timme med massa fakta.

Därefter buss till Skanstull och sen T-bana hem. Men inte för många minuters lugn. Bytte om och fräschade till oss. RFSL’s Tjejfest på Heaven lockade. Massor med tjejer.

Så många att man gav upp tanken att hitta några man kände. Bara Johanna lyckades hitta sin moster med flickvän. Vi stannade till midnatt, sen via McDonalds toaletter och servering hem. Jag var i säng efter 3.00... för sent...

rainbowcake
linje

Fredagen den 24/7

Upp för tidigt. Mot Hagaparken och utställningen - "Vi minns deras namn" Men på grund av regn var den iställd. Tog bussen tillbaka till stan och gick till Noaks Ark och tittade på utställningen " Aids genom en konstnärs ögon". Sen åkte vi vidare mot Ecce Homo, Anna köpte boken.

Jag vill väldigt gärna ha den, men jag kan inte få fram 420 kr till på söndag eller 500 kr därefter. Risken är stor att den tar slut. Sen åkte vi till RFSLHuset på Sveavägen.

Stockholm är verkligen Homofierad denna vecka. Stackars alla Homofober! Massa bögar och flator som hånglar och kysser varandra mer eller mindre offentligt! De visar kärlek. Äkta ren fin kärlek.

På Huset tittade vi på "Glöm inte meteoriterna!" Och deras egen utställning av gamla annonser ur QX och KomUt tidningar. Och där fann vi Sparris igen!

Anna & Johanna skulle iväg på middag 18.00 så vi sa hejdå vid T-centralen. Mina hälar fick vila en stund, jag var snurrig och kände mig febrig. Halvtolv mötte vi Anna så hon slapp resa hem med struliga SL själv. Johanna var på QueerPunk och kommer hem i morgon kväll...

lollipop RainBow
linje

Lördagen den 25/7

AvslutningsParaden genom hela Stockholm. Men min kropp tillåter inte mig att göra det. Men Anna, Sparris och Johanna gick... de gick långt...

Från Tanotlunden till Skansen via Skanstull och sen upp genom stan...

Väldigt vackert och helt underbart att se alla människor... Glädjen, kampen om lika rättigheter, kärleken och hånglande kändis flator och bögar.

På Skansen så underhölls vi av Jonas Gardell, Mark Levengood, AfterDark, Efva Attling, Eva Dahlgren, Dana International! Och några till...
Publikhavet, regnbågsflaggorna, blickarna... WOW...
Så underbart att känna att man tillhöra mänskligheten trots allt!

RainBowFlag
linje

Söndagen den 26/7 - Dags för farväl!

Sorgligt men ändå skönt att få inte lite vardag i livet. Skönt att slippa rusa mellan utställningar och aktiviteter. Annas tåg gick 14:12. Men vi kramade och vinkade hejdå vid ett-tiden.

Oeffektiva jag råkade somna när jag skulle städa. Typiskt mig att inte klara några nätter med 4-6 timmar utan att bli lat och slö. Men jag hinner med det innan jag lägger mig i natt. Har ju dammsugit så ingen blir ju störd av det. I morgon är det vardag igen. Fortfarande 50% sjukskriven, men jag kan inte jobba på DET jobbet.

Rösten håller inte när jag ska ringa runt i 8 (4) timmar och tigga pengar åt föreningen. Ska fixa så jag får spraken. Säger jag upp mig så blir jag nog utan ersättning.

Sorgligt att EuroPride redan är över... Och att vännerna åkt hem till sitt... Och att skratten, leenden, återgår till sin vardag... Men nästa år - i London...

Och År 2000 är det WorldPride i ROM... Påven har ju sagt att homo och bisexuella inte finns...Nu ska han bli överbevisad!

snurrig triangel

lila linje

Mina Texter - Index-sidan

Index - QuickIndex © 1982-2015 Morticia