skip meny bisexmärke regnbågsfärg
Index  - QuickIndex
»»Twitter ¤

 !!! Kan vara otäck
 «« Ny sida/Uppdaterad
 ¤ Uppdateras ofta

Jag - Om mig
Min Pappa
Mina Ord
- Dagbok
- Stomi !!!
- Texter
- Sex
- Hudvårdsrecept
- Akvarell
Mitt Hem
Om Hemsidan

E-mail - Gästbok

Endometrios
- Endo Fakta
- Endo Symptom
- Smärta - Smärtskala
- Endo Behandling
- Gynbesök
- Undersökningar
- Hur Ser DET ut? !!!
- Ordlista
- Litteratur
- Endo Länkar
- Tips!
- Skriva ut
- Zoladexbilder !!!
- Medical News ¤

FN - Förenta Nationerna

Hiv & Aids
- Historia
- Smittvägar
- Riskgrupper
- Riskbeteende
- Sjukdomen
- Behandling
- Förebyggande
- Skyddsåtgärder
- Sverige
- Ordförklaring
- Organisationer
- Andy, 24
- David, 26
- Källor
- Svepskäl
- Hiv/Aids News ¤
- FAQ om Hiv/Aids-sidan

Links
Loesje
Webdev News! ¤
WebTips ¤
VirusNews ¤

linje

w3c xhtml 1.0

Valid CSS 2.1!

linje

www.shenet.se

akvarell.se

funktionshinder.se

(h)järnkoll

www.aiai.se

Independent Living Institute (ILI)

fulldelaktighet.nu

typiskt svenskt

Amnesty International

nationella hjälplinjen

bris 116 111

bris vuxentelefon 077-150 50 50

1million4disability

surfalugnt

Tipsa polisen om Sexuella övergrepp mot barn-och barnpornografi

Donationsvecka

Copyright ©
Texter, dikter, en del bilder och design skapat av Morticia

Last update:
141206 15:21:00

Gått vilse? QuickIndex

 !!! Kan vara otäck
 «« Ny sida/Uppdaterad
 ¤ Uppdateras ofta

No Cookie

linje

linje

linje

Vädret Rinkeby

linje

vi gillar olika

UPP upp

linje

Tänk Kom-I-Håg (och Lyd!)

Saker jag starkt ogillar eller på gränsen till hatar

  • Spam om att bli rik, frisk, lycklig etc
  • Spridande av min E-mailadress till företag etc som ger dig förmåner, tävlingar etc. Jag vill inte vinna ett nytt liv, säng, båt etc. Jag vill slippa sånt skit! Gäller även vänner och släktingar m.fl. Sluta!
  • Falska virusvarningar, varför skulle de som gör virus skicka ut varningar... Om virus som gör saker som är för konstigt som att tapetsera om ditt kök med svarta sammetsgardiner, göra jordens alla fattiga rika om du skickar vidare etc så ska du slänga det... INTE SKICKA VIDARE!!!
  • Friarbrev från person som ska lära mig bli hetro med rå våldsssex
  • Småungar och andra omogna personer som är mellan 15-108 år som bra kan skriva könsord, svordomar...
  • Kvinnor som anser att kvinnor som skriver eller talar om "kvinnofrågor" (i mitt fall endometrios, sociala orättvisor) ska bort från nätet, ruttna i helvetet (citat "Eva" på SEB, hon fick sparken när jag kontaktade hennes chef)

spam
Att bomba mig med Spam, Virusvarningsbrev där brevet är själva viruset, ger tillbaka många dubbelt, Så ta inte risken. De sk. virusvarningarna är inte varningar, det är virus. Dock ofarliga för datorn. Men de är irriterande.
Ett tips:
Lär er mer om virus, så lurar inte andra er att tro att knapparna på tangentbordet kan bli rosalila med neongula prickar som sjunger bää-bää vita lamm i kanon.
Eller att modemet kan gå till köket och koka tevatten

( Vilket jag skulle trivs bra med! )

Jobbigt?  -  Svårt?  -  Läs och lär och LYD!

Varför en sån sida...?

Inte för att jag hatar människor utan för jag gillar snälla trevliga såna. Såna som inte förstör för andra.
För några år sen kunde man vinna en hästens säng, flotta bilar, resor etc om man av en sida ett antal mailadresser och jag blev inskriven 28 ggr första dygnet av vänner, etc. Man fick ett poäng per mailadress man lämnade och när man lämnat ett visst antal fick man delta i tävlingen.

Många luras att tro att det är seriös. Och jag vill inte bli indragen i sånt. Visst finns det seriösa tävlingar, men inte där de vill man ska lämna vänners adresser för att få poäng...

Hatar Spam, mail med krav på spridning som kedjebrev och snyftisar som ställer krav att jag ska sprida till 66,5 gånger före klockan 15.53 för att överleva till i alla fall klockan 15.54, det är vidrigt. Perfekt om man vill avsluta ett vänskapsförhållande. De som luras göra mycket som stör andra är nybörjare. Och det är ju så inom allt. Det är därför jag alltid ger chans 2 och ibland 3,4 oxå. Men sen får det vara nog.

Fått ett par allvarliga hotbrev per vecka. Det ökade ungefär 50 % när endometriossidorna kom upp, vilket visar att det är lika provcerande med underliv och ont som bögar och analsex! *ler*.

Har så många fall att det är jobbigt att anmäla brott där man aldrig mött gärningsmannen i riktiga livet. Svårt att förklara vad som hänt. Även om jag har bevis och att de är giltiga så är det inget högprioriterat brott. Utan väljer att kontakta avsändare och berätta att jag vet vem dom är. Mycket effektivt...*ler*

Fått skolungar avstängda från internetanvändning och även från skolan p.g.a. mordhot. Har ju en "jävla bögfittsida" och "ska dö för att såna som ni ska dö" (ang min hiv/aids sida) Ogillar dock att skolungar stängs av från skolan. Föredrar andra straff om skolan tillåter. Och är det första gången så är avstängning från internet bättre.

Kvinnor som mailar hatbrev gör det för att skydda vårt kön. För att vi aldrig kan få respekt om männen får veta sånt här om oss...
När män skickar hotbrev är de kristna, vita, medelålderna, högavlönad, med bra bostad i ett mycket "svenskt" område och homofober. De är lätta att ignoera då jag inte har så mycket gemensamt med dom ändå, är vit och kristen, men vi läser den där biblen på olika sätt.. så det blir en skillnad.

Men när en kvinna skriver "jag har också endo, men inte fan ska du få berätta sånt här om sjukdomen, Det gör ju att vi aldrig kommer att få jobb, män etc." blir jag mer frustrerad...

Jag förstår så väl vad hon menar. Upplevt det själv. Nej, tyvärr kan vi inte anställa dig p.g.a. sjukdomen, då du nog lär vara bort mycket. Men om vi visar alla sidor av sjukdomen kanske folk blir mindre rädda.

De flesta tror sig vara anonyma bakom sin skrämar och missar att de råkar ha sitt telefonnumemr som mailadress eller för-efternamn@ort.telia.com... de flesta tar mindre 5 min. att hitta. Och de blir något chockade när jag ringer upp! "Hej det är Morticia, mig du hotat till livet. Skaffa vi träffas?"

99% har någon liten syster eller unge som gjort det... Eller någon annan på jobbet... Men sättet att stammande chockade försvara sig det på avslöjar dom.

Det finns en del bra sidor om Netikett på nätet. Klart läsvärda om man har lite bry om vad man ska låta bli att börja göra och vad man ska sluta göra...
Telenordia har en sida om Säkerhet, Netikett och abuse. Mycket bra.
Och Tele2 har en om Netiquette Dessa gäller oavsett vilken leverantör man har. Men de brukar förklara olika och prioritera lite olika.
En toppensida om Spam

När det gäller hot etc så är det lagbrott. Och den gäller överallt. Det man inte får göra på gata får man inte heller göra på nätet, tyvärr så missar många det. Och tror att de är skyddade från lagen. Men det är fel, hot är hot oavsett hur man uttrycker dom.

De som anser att mina sidor bör tas ner kan surfa vidare till

www.google.com

Och spana in resten av nätet!
Ni andra får stanna hur länge ni vill!

Index - QuickIndex © 1982-2015 Morticia